Maanesten – Uma øreringe i sølv med røde perler og sten

Uma sølv øreringe fra Maanesten er et smukt design, der består af røde perler og sten. Øreringene er smukke og unikke. De er besat med coral og rubin samt et fint lille sølvblad i enden. Disse øreringe er det perfekte tilbehør til at fuldende ethvert look. Prisen er for et par. Maanesten er designet af Lotte Venø Callesen, der har skabt øreringene i en stil, der kombinerer smukt og elegant. Det er en stil, der vil gøre det perfekte indtryk og bringe et strejf af klasse til enhver garderobe.

Maanesten - Uma øreringe i sølv med røde perler og sten
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Maanesten
Varenummer (SKU): 6942300203708375 Kategori:

Maanesten – Uma øreringe i sølv med røde perler og sten

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Maanesten – Uma øreringe i sølv med røde perler og sten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Maanesten – Uma øreringe i sølv med røde perler og sten er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Maanesten – Uma øreringe i sølv med røde perler og sten får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Maanesten – Uma øreringe i sølv med røde perler og sten online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Maanesten – Uma øreringe i sølv med røde perler og sten uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Maanesten – Uma øreringe i sølv med røde perler og sten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.