Mads Z Bubbles 14 kt. guld armbånd

Flot armbånd fra Mads Z Bubbles serien i 14 karat guld. Armbåndet har kugler i varierende størrelser og kan justeres mellem 17 og 19 centimeter. Dette armbånd er en del af Mads Z Gold Label kollektionen og vil være et smukt og værdigt tilbehør til enhver lejlighed.

Mads Z Bubbles 14 kt. guld armbånd
5
Mads Z - Bubbles armbånd i 14 kt guld
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads Z
EAN: 5713169086239
Varenummer (SKU): 1030501059120173 Kategori:

Mads Z Bubbles 14 kt. guld armbånd

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Mads Z Bubbles 14 kt. guld armbånd bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Mads Z Bubbles 14 kt. guld armbånd er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Mads Z Bubbles 14 kt. guld armbånd får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Mads Z Bubbles 14 kt. guld armbånd online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Mads Z Bubbles 14 kt. guld armbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Mads Z Bubbles 14 kt. guld armbånd. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713169086239