Mads Z Bubbles ørestikker 13mm

Disse flotte øreringe fra Mads Z Silver Label-kollektionen er den perfekte måde at tilføje et strejf af sofistikeret stil til dit look. De er lavet af sølv og består af små kugler, der sidder forskudt på creolen og skaber et på én gang simpelt og stilfuldt look. Der findes også en matchende ring fra samme serie i sølv, som du kan kombinere med øreringene for at fuldende dit look. Disse Bubbles øreringe er 13 mm i diameter, så du får et moderne og trendy look.

DKK kr. 575,00
Mads Z Bubbles ørestikker 13mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads ZEAN: 5713169054146 Varenummer (SKU): 1030500202490006 Kategori:

Mads Z Bubbles ørestikker 13mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z Bubbles ørestikker 13mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z Bubbles ørestikker 13mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Mads Z Bubbles ørestikker 13mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Mads Z Bubbles ørestikker 13mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Mads Z Bubbles ørestikker 13mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Mads Z Bubbles ørestikker 13mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.