Mads Z Diamond ørestikker – 3317109

Få en smuk, feminin stil med Mads Z’s Diamond ørestikker. Disse ørestikker er lavet af 8 karat guld og er pyntet med 4 smukke zirkonia-sten, der giver et smart udseende. Ørestikkerne fra Mads Z måler 5 mm, så de er perfekte til å bruke hver dag. Disse sølv øreringe er den perfekte måde at tilføje lyse og glædelige farver til ethvert outfit. Perfekt til at give lidt ekstra sparkle til enhver lejlighed.

DKK kr. 895,00
Mads Z Diamond ørestikker - 3317109
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads ZEAN: 5713169040002 Varenummer (SKU): 6850100194369133 Kategori:

Mads Z Diamond ørestikker – 3317109

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z Diamond ørestikker – 3317109 bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z Diamond ørestikker – 3317109 er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Mads Z Diamond ørestikker – 3317109 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Mads Z Diamond ørestikker – 3317109 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Mads Z Diamond ørestikker – 3317109 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Mads Z Diamond ørestikker – 3317109. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.