Mads Z Drop Biggest Ball Creol

Disse smukke og stilfulde sølvøreringe fra Mads Z Silver Label kollektionen er det perfekte valg for dem, der vil give et smukt og unikt touch til deres look. Øreringen har et klassisk og elegant design, der er forstærket med den store 14mm størrelse på den store bold. Den perfekte kombination af skønhed og komfort, sikrer at du kan nyde øreringen hele dagen. Match den med Mads Z’s andre smukke sølvsmykker for et komplet look.

DKK kr. 985,00
Mads Z Drop Biggest Ball Creol
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 5713169054603 Varenummer (SKU): 1030500202525644 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sølv øreringe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Mads Z Drop Biggest Ball Creol

  Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z Drop Biggest Ball Creol bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

  Mads Z Drop Biggest Ball Creol er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

  Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

  Når du køber Mads Z Drop Biggest Ball Creol får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Mads Z Drop Biggest Ball Creol online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

  Det betyder, at du får Mads Z Drop Biggest Ball Creol uden bøvl og før, du ved det.

  Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

  Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Mads Z Drop Biggest Ball Creol. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

  På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

  Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

  Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et fund hos HjortSmykker

  Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.