Mads Z kugleørestik 6 mm – 8310106

Disse smukke Mads Z øreringe er fremstillet i 9 kt guld og har en klassisk og enkel kugleform. De måler 6 mm og kan bruges sammen eller hver for sig – eller miks dem med andre øreringe, hvis du har flere huller i ørerne. Øreringene er af højeste kvalitet og kommer i et smukt Sølv finish, som vil komplimentere enhver look. Køb disse øreringe og give dig selv en smuk, klassisk stil.

Mads Z kugleørestik 6 mm - 8310106
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads Z
EAN: 5713169035978
Varenummer (SKU): 6850100194374710 Kategori:

Mads Z kugleørestik 6 mm – 8310106

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z kugleørestik 6 mm – 8310106 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z kugleørestik 6 mm – 8310106 er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Mads Z kugleørestik 6 mm – 8310106 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Mads Z kugleørestik 6 mm – 8310106 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Mads Z kugleørestik 6 mm – 8310106 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Mads Z kugleørestik 6 mm – 8310106. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.