Mads Z Lavender Triology 14kt. guld halskæde med ametyst og diamanter

Oplev elegance og skønhed med Mads Z Lavender Triology 14kt. guld halskæde med ametyst og diamanter. Denne smukke halskæde har en pink ametyst og diamanter på i alt 0,02ct, perfekt til enhver lejlighed. Lavender Triology er en del af den eksklusive Mads Z gold label kollektion – en must-have til din smykkesamling!

Mads Z Lavender Triology 14kt. guld halskæde med ametyst og diamanter
5
Mads Z Lavender halskæde - 1526110
5
Mads Z - Lavender halskæde i 14 kt guld m. pink ametyst og 0,02 ct.
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads Z
EAN: 5713169084792
Varenummer (SKU): 1030501055777861 Kategori:

Mads Z Lavender Triology 14kt. guld halskæde med ametyst og diamanter

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Mads Z Lavender Triology 14kt. guld halskæde med ametyst og diamanter bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z Lavender Triology 14kt. guld halskæde med ametyst og diamanter er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Mads Z Lavender Triology 14kt. guld halskæde med ametyst og diamanter får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Mads Z Lavender Triology 14kt. guld halskæde med ametyst og diamanter online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Mads Z Lavender Triology 14kt. guld halskæde med ametyst og diamanter uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Mads Z Lavender Triology 14kt. guld halskæde med ametyst og diamanter. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713169084792