Mads Z Papagena sølv armbånd

Mads Z Papagena sølv armbånd er et smukt og elegant smykke fra Silver Label kollektionen. Designet af Mads Ziegler, dette armbånd har små bladvedhæng og kan justeres i længden fra 16, 17 og 18 cm. Perfekt til enhver professionel lejlighed.

Mads Z Papagena sølv armbånd
5
Mads Z - Papagena armbånd i sølv med vedhæng
5
Mads Z Papgena Armbånd Sølv 2150081 - Woman - 925 sterling silver
4.5
Mads Z Papgena Armbånd Sølv 2150081 - Woman - 925 sterling silver
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads Z
EAN: 5713169075769
Varenummer (SKU): 1030500046561894 Kategori:

Mads Z Papagena sølv armbånd

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z Papagena sølv armbånd bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Mads Z Papagena sølv armbånd er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Mads Z Papagena sølv armbånd får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Mads Z Papagena sølv armbånd online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Mads Z Papagena sølv armbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Mads Z Papagena sølv armbånd. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713169075769