Mads Z Precious Peak Creol i forgyldt med pink cz, Ø28mm

Disse smukke øreringe fra Mads Z er et pragtfuldt udseende. Creolerne er lavet i forgyldt sterling sølv med pink zirkoner på ydersiden og på bagstykket af den inderste kant. Creolerne er 28 mm i diameter og fås i en helt speciel farve, som er en herlig kombination af sølv og pink, som gør det til et meget unikt udseende. Dette smykke er det perfekte valg til enhver lejlighed. Det er en smuk måde at pryde dine øreringe på og give dig et klassisk, tidløst og stilfuldt udseende!

DKK kr. 495,00
Mads Z Precious Peak Creol i forgyldt med pink cz, Ø28mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads ZEAN: 5713169036814 Varenummer (SKU): 1030500201382262 Kategori:

Mads Z Precious Peak Creol i forgyldt med pink cz, Ø28mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Mads Z Precious Peak Creol i forgyldt med pink cz, Ø28mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z Precious Peak Creol i forgyldt med pink cz, Ø28mm er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Mads Z Precious Peak Creol i forgyldt med pink cz, Ø28mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Mads Z Precious Peak Creol i forgyldt med pink cz, Ø28mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Mads Z Precious Peak Creol i forgyldt med pink cz, Ø28mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Mads Z Precious Peak Creol i forgyldt med pink cz, Ø28mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.