Maria Black Como ørering – 100754YG

Pryd dit look med den smukke og elegante Maria Black Como ørering. Inspireret af den italienske riviera er øreringen udført i forgyldt sterlingsølv og prydet med 27 sarte grønne nanoglas sten. Hver sten måler 1.1 millimeter. Øreringens indre diameter er 11 millimeter og har en længde på 15 millimeter. Denne udsøgte ørering er den perfekte måde at tilføje et professionelt touch til ethvert outfit.

Maria Black Como ørering - 100754YG
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Maria Black
EAN: 5712071804351
Varenummer (SKU): 6850100195237191 Kategori:

Maria Black Como ørering – 100754YG

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Maria Black Como ørering – 100754YG bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Maria Black Como ørering – 100754YG er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Maria Black Como ørering – 100754YG får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Maria Black Como ørering – 100754YG online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Maria Black Como ørering – 100754YG uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Maria Black Como ørering – 100754YG. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.