Maria Black Como ørering sølv – 100754AG

Nyd et smukt twist af klassisk design med disse Maria Black Como øreringe i sterlingsølv. De flotte huggie øreringe er prydet med 27 sarte nanosten i en grøn nuance, hver måler 1,1 millimeter. Udført med en indre diameter på 11 millimeter og en samlet længde på 65 millimeter, er disse øreringe det perfekte valg til enhver lejlighed.

Maria Black Como ørering sølv - 100754AG
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Maria Black
EAN: 5712071804368
Varenummer (SKU): 6850100195237193 Kategori:

Maria Black Como ørering sølv – 100754AG

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Maria Black Como ørering sølv – 100754AG bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Maria Black Como ørering sølv – 100754AG er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Maria Black Como ørering sølv – 100754AG får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Maria Black Como ørering sølv – 100754AG online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Maria Black Como ørering sølv – 100754AG uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Maria Black Como ørering sølv – 100754AG. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.