Maria Black Detour Twirl ørering forgyldt, højre – 100731YG

Denne smukke ørering fra Maria Black er lavet af forgyldte sterling sølv og har et moderne Detour Twirl dekor. Øreringen har en barok ferskvandsperle mellem 6-7 mm og en indre diameter på 31 mm, der passer til højre øre. Skab et unikt og personligt look ved at kombinere denne ørering med flere af Maria Blacks andre øreringe.

Maria Black Detour Twirl ørering forgyldt, højre - 100731YG
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Maria Black
Varenummer (SKU): 6850100194331150 Kategori:

Maria Black Detour Twirl ørering forgyldt, højre – 100731YG

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Maria Black Detour Twirl ørering forgyldt, højre – 100731YG bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Maria Black Detour Twirl ørering forgyldt, højre – 100731YG er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Maria Black Detour Twirl ørering forgyldt, højre – 100731YG får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Maria Black Detour Twirl ørering forgyldt, højre – 100731YG online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Maria Black Detour Twirl ørering forgyldt, højre – 100731YG uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Maria Black Detour Twirl ørering forgyldt, højre – 100731YG. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.