Tilbud

Nordahl Jewellery – CROSS52 Creoler m. kors og sten i sølv

Giv dit outfit et eksklusivt og personligt udtryk med disse Nordahl Jewellery – CROSS52 Creoler m. kors og sten i sølv. Creolen har et diskret lille korsvedhæng, der er prydet med små, fine sten for at skabe et ekstra fint udtryk. Creolen har en diameter på 14mm, så den er let at iføre og har et stilfuldt, feminint design. Giv dit look et personligt udtryk med disse smukke sølv øreringe og følg den modne og stilfulde nordiske stil.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Nordahl Jewellery - CROSS52 Creoler m. kors og sten i sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen Varenummer (SKU): 6942301376597722 Kategori:

Nordahl Jewellery – CROSS52 Creoler m. kors og sten i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Nordahl Jewellery – CROSS52 Creoler m. kors og sten i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Nordahl Jewellery – CROSS52 Creoler m. kors og sten i sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Nordahl Jewellery – CROSS52 Creoler m. kors og sten i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Nordahl Jewellery – CROSS52 Creoler m. kors og sten i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Nordahl Jewellery – CROSS52 Creoler m. kors og sten i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Nordahl Jewellery – CROSS52 Creoler m. kors og sten i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.