Nordahl Jewellery Wire øreringe i sølv, Ø 25 mm

Nordahl Jewellery Wire øreringe i sølv er et smukt valg af smykker. Øreringene er udført af tre sølvtråde, som mødes øverst og nederst. De har en diameter på 25 mm og findes også i en mindre størrelse på 20 mm. Disse øreringe er det perfekte valg, hvis du ønsker at opgradere din stil og give det et mere elegant look. De er lavet af sterling sølv og vil være et vidunderligt tillæg til enhver samling af smykker. Det er et must have for enhver fashionista. Gør dit look komplet med disse flotte sølvøreringe fra Nordahl Jewellery.

DKK kr. 400,00
Nordahl Jewellery Wire øreringe i sølv, Ø 25 mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl JewelleryEAN: 5711008274878 Varenummer (SKU): 1030500201192941 Kategori:

Nordahl Jewellery Wire øreringe i sølv, Ø 25 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Nordahl Jewellery Wire øreringe i sølv, Ø 25 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nordahl Jewellery Wire øreringe i sølv, Ø 25 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Nordahl Jewellery Wire øreringe i sølv, Ø 25 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Nordahl Jewellery Wire øreringe i sølv, Ø 25 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Nordahl Jewellery Wire øreringe i sølv, Ø 25 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Nordahl Jewellery Wire øreringe i sølv, Ø 25 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.