Nordahl Jewellery Wire øreringe i sort sølv, Ø 25 mm

Nordahl Jewellery’s Wire øreringe i sort sølv er et smukt og stilfuldt tilbehør. De består af tre tråde, der mødes i top og bund og måler Ø 25 mm, men de er også tilgængelige i en mindre størrelse på Ø 20 mm. Disse sølv øreringe vil sikre, at du er fashionabel og trendy uanset hvad du har på. Vær klar til at være den person, der er klædt på til at være i centrum for opmærksomhed.

DKK kr. 400,00
Nordahl Jewellery Wire øreringe i sort sølv, Ø 25 mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl JewelleryEAN: 5711008274885 Varenummer (SKU): 1030500201192965 Kategori:

Nordahl Jewellery Wire øreringe i sort sølv, Ø 25 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nordahl Jewellery Wire øreringe i sort sølv, Ø 25 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Nordahl Jewellery Wire øreringe i sort sølv, Ø 25 mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Nordahl Jewellery Wire øreringe i sort sølv, Ø 25 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Nordahl Jewellery Wire øreringe i sort sølv, Ø 25 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Nordahl Jewellery Wire øreringe i sort sølv, Ø 25 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Nordahl Jewellery Wire øreringe i sort sølv, Ø 25 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.