Tilbud

Nordahl smykker – BAROQUE52 forgyldt ørehænger kæder med ferskvandsperler

Fine og elegante Nordahl smykker BAROQUE52 forgyldt sølv ørehænger kæder med smukke ferskvandsperler. Ørehængerne fås også i sølv og kan kombineres med matchende forgyldt sølvkæde og armbånd. En af de største fordele ved dette smykkesæt er den høje kvalitet af de forgyldte materialer og den unikke stil. Disse ørehænger kæder vil være den perfekte tilføjelse til ethvert outfit. Den stilfulde BAROQUE52 forgyldte sølv ørehænger kæder fra Nordahl smykker vil bringe luksus og glæde til alle.

DKK kr. 360,00
kr. 400,00
Nordahl smykker - BAROQUE52 forgyldt ørehænger kæder med ferskvandsperler
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen
Varenummer (SKU): 6942300371372024 Kategori:

Nordahl smykker – BAROQUE52 forgyldt ørehænger kæder med ferskvandsperler

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nordahl smykker – BAROQUE52 forgyldt ørehænger kæder med ferskvandsperler bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Nordahl smykker – BAROQUE52 forgyldt ørehænger kæder med ferskvandsperler er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Nordahl smykker – BAROQUE52 forgyldt ørehænger kæder med ferskvandsperler får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Nordahl smykker – BAROQUE52 forgyldt ørehænger kæder med ferskvandsperler online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Nordahl smykker – BAROQUE52 forgyldt ørehænger kæder med ferskvandsperler uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Nordahl smykker – BAROQUE52 forgyldt ørehænger kæder med ferskvandsperler. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.