Tilbud

Nordahl smykker – STOR SWEETS Sølv Ørehængere blå calcedon

Giv din personlighed et subtilt spark med disse smukke øreringe fra Nordahl smykker. Disse øreringe er lavet af sølv og forgyldte sølv, og er udsmykket med en stor blå calcedon. De seks forskellige ædelsten giver disse øreringe et ekstra spark og glans. De fås også som almindelige ørestikker, og der findes et matchende in the tone, som giver dig mulighed for at skabe et samlet look. Med disse øreringe kan du sikre et stilfuldt og sofistikeret look, som vil gøre ethvert outfit unikt.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Nordahl smykker - STOR SWEETS Sølv Ørehængere blå calcedon
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008269577 Varenummer (SKU): 6942301381333725 Kategori:

Nordahl smykker – STOR SWEETS Sølv Ørehængere blå calcedon

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Nordahl smykker – STOR SWEETS Sølv Ørehængere blå calcedon bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nordahl smykker – STOR SWEETS Sølv Ørehængere blå calcedon er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Nordahl smykker – STOR SWEETS Sølv Ørehængere blå calcedon får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Nordahl smykker – STOR SWEETS Sølv Ørehængere blå calcedon online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Nordahl smykker – STOR SWEETS Sølv Ørehængere blå calcedon uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Nordahl smykker – STOR SWEETS Sølv Ørehængere blå calcedon. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.