Øreringe Antella – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner

Øreringe Antella – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner er fremstillet af sterlingsølv af højeste kvalitet. Med en blankpoleret overflade forgyldt med 18 karat guld er dette smukke par øreringe ornamentere med en kombination af facetslebne hvide zirkoner og baguette zirkoner. De har en bredde på 6,5 mm og en diameter på 20 mm, og dermed er Øreringe Antella – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe et smukt og elegant udtryk. SJ-E1046-CZ(YG) i tone.

Øreringe Antella - 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif Jakobs Jewellery
EAN: 5710698047656
Varenummer (SKU): 4471602065031557 Kategori:

Øreringe Antella – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Øreringe Antella – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Øreringe Antella – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Øreringe Antella – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Øreringe Antella – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Øreringe Antella – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Øreringe Antella – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.