Øreringe Antella Circolo – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner

Tilføj et strejf af elegance med disse klassiske Øreringe Antella Circolo fra Sølv. Forgyldt med 18 karat guld og blankpoleret overflade, er disse øreringe udsmykket med en smuk kombination af facetslebne hvide zirkoner og baguette zirkoner. Deres diameter på 14 mm gør dem perfekt til daglig brug. SJ-E0324-CZ (YG) i tonen gør disse øreringe til det perfekte valg for ethvert outfit. Fås i sterlingsølv 925 og tilbyder et strejf af elegance til enhver lejlighed.

Øreringe Antella Circolo - 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif Jakobs Jewellery
EAN: 5710698047786
Varenummer (SKU): 4471601003768450 Kategori:

Øreringe Antella Circolo – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Øreringe Antella Circolo – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Øreringe Antella Circolo – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Øreringe Antella Circolo – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Øreringe Antella Circolo – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Øreringe Antella Circolo – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Øreringe Antella Circolo – 18 kt. Forgyldt med hvide zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.