Øreringe Antella Circolo Grande – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner

Øreringe Antella Circolo Grande – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner er skabt i sterlingsølv 925 og er forgyldt med 18 karat rosaguld. Overfladen er blankpoleret og udsmykket med en kombination af facetslebne hvide zirkoner og baguette zirkoner. Øreringenes mål er 30 mm i diameter og byder på en elegant og professionel tone. Model SJ-E0325-CZ(RG).

Øreringe Antella Circolo Grande - 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif Jakobs Jewellery
EAN: 5710698047809
Varenummer (SKU): 4471601280122864 Kategori:

Øreringe Antella Circolo Grande – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Øreringe Antella Circolo Grande – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Øreringe Antella Circolo Grande – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Øreringe Antella Circolo Grande – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Øreringe Antella Circolo Grande – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Øreringe Antella Circolo Grande – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Øreringe Antella Circolo Grande – 18 kt. Rosaforgyldt med hvide zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.