Øreringe Antella Creolo Piccolo – 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner med hvide zirkoner

Giv dit look et elegant touch med disse smukke Antella Creolo Piccolo øreringe fra SJ-E1076-CZ-YG. Øreringene er rhodineret og forgyldt med 18 karat guld, for et stilrent look. De har en blankpoleret overflade og en fantastisk kombination af facetslebne hvide zirkoner og baguette zirkoner. Den nøjagtige mål på øreringene er højde 14 mm og bredde 3,3 mm. Giv dit look et personligt touch med disse fantastiske øreringe i sølv forgyldt med 18 karat guld og hvide zirkoner.

Øreringe Antella Creolo Piccolo - 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner med hvide zirkoner
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif Jakobs Jewellery
EAN: 5710698067494
Varenummer (SKU): 4471601902615548 Kategori:

Øreringe Antella Creolo Piccolo – 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner med hvide zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Øreringe Antella Creolo Piccolo – 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner med hvide zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Øreringe Antella Creolo Piccolo – 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner med hvide zirkoner er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Øreringe Antella Creolo Piccolo – 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner med hvide zirkoner får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Øreringe Antella Creolo Piccolo – 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner med hvide zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Øreringe Antella Creolo Piccolo – 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner med hvide zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Øreringe Antella Creolo Piccolo – 18 kt. forgyldt med hvide zirkoner med hvide zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.