Øreringe Antella Creolo Piccolo med hvide zirkoner

Disse smukke øreringe i rhodineret sterlingsølv 925 er udsmykket med en kombination af facetslebne hvide zirkoner og baguette zirkoner. Øreringernes mål: Højde 14 mm, Bredde 3,3 mm SJ-E1076-CZ danner et yndefuldt og sofistikeret look, der vil gøre din stil fuldendt. Med et blankpoleret finish er disse smukke øreringe fra Antella Creolo Piccolo den perfekte måde at tilføje et touch af elegance til alle lejligheder. Indgyd stil og klasse i dit look med disse stilfulde øreringe.

DKK kr. 569,00
Øreringe Antella Creolo Piccolo med hvide zirkoner
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif Jakobs JewelleryEAN: 5710698067487 Varenummer (SKU): 4471601952327223 Kategori:

Øreringe Antella Creolo Piccolo med hvide zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Øreringe Antella Creolo Piccolo med hvide zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Øreringe Antella Creolo Piccolo med hvide zirkoner er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Øreringe Antella Creolo Piccolo med hvide zirkoner får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Øreringe Antella Creolo Piccolo med hvide zirkoner online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Øreringe Antella Creolo Piccolo med hvide zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Øreringe Antella Creolo Piccolo med hvide zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.