Tilbud

Ørestik 8 karat 5mm

Gi din stil et luksuriøst touch med disse ørestik 8 karat 5mm fra By Nordahl Andersen. Disse elegante ørestikker er designet i ægte 8 karat guld, og prydet med smukke zirkonia sten. Dette sæt guld ørestikker er det perfekte valg til både hverdag og fest, og vil uden tvivl give et smukt og stilfuldt udseende. Bredde: 5 mm.

DKK kr. 675,00
kr. 750,00
Ørestik 8 karat 5mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen Varenummer (SKU): 6942301904387022 Kategori:

Ørestik 8 karat 5mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ørestik 8 karat 5mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Ørestik 8 karat 5mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Ørestik 8 karat 5mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Ørestik 8 karat 5mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Ørestik 8 karat 5mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Ørestik 8 karat 5mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.