Ole Lynggaard Nature Creol Lille i rødguld, Ø21

Oplev de smukke Nature Creol Lille i rødguld fra Ole Lynggaard. Disse elegante og unikke øreringe er lavet i 18 karat rødguld og tager inspiration i en grenform. Med en lille stik og en praktisk lukkemekanisme, der lukker ind over stikken, vil disse øreringe forblive sikkert på plads. Ø21 passer perfekt til enhver øre og dekorerer dit look med en touch af sofistikation.

DKK kr. 21.900,00
Ole Lynggaard Nature Creol Lille i rødguld, Ø21
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ole LynggaardEAN: 1207800352370 Varenummer (SKU): 1030500201310614 Kategori:

Ole Lynggaard Nature Creol Lille i rødguld, Ø21

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Ole Lynggaard Nature Creol Lille i rødguld, Ø21 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Ole Lynggaard Nature Creol Lille i rødguld, Ø21 er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Ole Lynggaard Nature Creol Lille i rødguld, Ø21 får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Ole Lynggaard Nature Creol Lille i rødguld, Ø21 online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Ole Lynggaard Nature Creol Lille i rødguld, Ø21 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Ole Lynggaard Nature Creol Lille i rødguld, Ø21. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.