Ole Lynggaard Nature Creol Stor i rødguld, Ø28

Opdag de smukke store creoler fra Ole Lynggaards Nature kollektion. Disse flotte øreringe er lavet i 18 karat rødguld, og deres stil er inspireret af en gren. Disse øreringe har en lille stik, der holdes fast af en lukkemekanisme, der lukker ind over stikket og sikrer øreringen. Med en diameter på 28mm, er disse øreringe en smuk tilføjelse til din sølv smykke samling.

DKK kr. 25.900,00
Ole Lynggaard Nature Creol Stor i rødguld, Ø28
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ole LynggaardEAN: 1207800352363 Varenummer (SKU): 1030500201310613 Kategori:

Ole Lynggaard Nature Creol Stor i rødguld, Ø28

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ole Lynggaard Nature Creol Stor i rødguld, Ø28 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Ole Lynggaard Nature Creol Stor i rødguld, Ø28 er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Ole Lynggaard Nature Creol Stor i rødguld, Ø28 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Ole Lynggaard Nature Creol Stor i rødguld, Ø28 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Ole Lynggaard Nature Creol Stor i rødguld, Ø28 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Ole Lynggaard Nature Creol Stor i rødguld, Ø28. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.