Pernille Corydon – Afterglow Sea øreringe i forgyldt sølv

Pernille Corydon – Afterglow Sea øreringe i forgyldt sølv er et smukt tilbehør til enhver lejlighed. Disse øreringe er designet med en elegant kæde, der hænger smukt fra øreflippen og er dekoreret med ferskvandsperler og blå topas. Med en længde på 4 cm er disse øreringe perfekte til at tilføje et sofistikeret touch til dit look. Opgrader din stil med disse eksklusive Pernille Corydon øreringe fra den seneste kollektion.

Pernille Corydon - Afterglow Sea øreringe - forgyldt - 40 mm.
4.5
Pernille Corydon Afterglow Sea Øreringe 18 kt. Forgyldt Sølv e-256-gp - Woman - 925 sterling silver
Pernille Corydon Afterglow Sea Øreringe i Forgyldt Sølv
3
Pernille Corydon - Afterglow Sea øreringe i forgyldt sølv
5
Pernille Corydon Afterglow Sea Øreringe i Forgyldt Sølv
5
Afterglow Sea Earchains 40 mm
4
Afterglow Sea Earchains gold, guld øreringe med blå sten og perler
4.5
Pernille Corydon Afterglow Sea Forgyldt Sølv Øreringe
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980045022
Varenummer (SKU): 6942300841506936

Pernille Corydon – Afterglow Sea øreringe i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Afterglow Sea øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Afterglow Sea øreringe i forgyldt sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Afterglow Sea øreringe i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Afterglow Sea øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Afterglow Sea øreringe i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Afterglow Sea øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980045022