Pernille Corydon – Daylight Øreringe i sølv

Smukke Daylight øreringe fra Pernille Corydon i et klassisk snit. Disse øreringe er lavet af sølv og har en elegant og klassisk stil. Øreringene er en del af en serie som også inkluderer armbånd, ringe og halskæder. Disse øreringe er det perfekte valg, hvis du leder efter et elegant og tidløst design. De har en diameter på 22 mm og er det perfekte ekstra tilbehør til enhver lejlighed.

Pernille Corydon - Daylight Earring - Ørering - Silver - Ø: 22 mm
Pernille Corydon Daylight Øreringe Sølv e-571-s - Woman - 925 sterling silver
Pernille Corydon Daylight Øreringe ø. 22 mm. sølv
5
Pernille Corydon - Daylight Øreringe i sølv
5
Pernille Corydon - Daylight øreringe - Sølv
4.5
Daylight Earring Size 22 mm
4
Daylight Earrings silver, sølv øreringe i halvmåne form
4.5
Pernille Corydon - Daylight Øreringe
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980006689
Varenummer (SKU): 6942301330629652

Pernille Corydon – Daylight Øreringe i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Daylight Øreringe i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Daylight Øreringe i sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Daylight Øreringe i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Daylight Øreringe i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Daylight Øreringe i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Daylight Øreringe i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980006689