Tilbud

Pernille Corydon – Escape Hoops i sølv**

Med Pernille Corydon Escape Hoops i sølv, får du et unikt og elegant look. Disse øreringe er lavet i et minimalistisk design og har en kliklås, så du ikke skal vride dem for at få dem i øret. Escape Hoops findes også i forgyldt sølv og måler Ø40mm. Disse øreringe er en del af Pernille Corydon’s sommerkollektion, og er et smukt og professionelt supplement til dit danske look.

DKK kr. 480,00
kr. 600,00
Pernille Corydon - Escape Hoops i sølv**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980048085 Varenummer (SKU): 6942301325670346 Kategori:

Pernille Corydon – Escape Hoops i sølv**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Escape Hoops i sølv** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Escape Hoops i sølv** er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pernille Corydon – Escape Hoops i sølv** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Escape Hoops i sølv** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Escape Hoops i sølv** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Escape Hoops i sølv**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980048085