Tilbud

Pernille Corydon – Leaf ørestikker i sølv**

Ørestikker i sølv fra Pernille Corydon er et perfekt valg hvis du ønsker en stilfuld og klassisk accessory. Disse øreringe er designet af det danske mærke Pernille Corydon, der har brugt de fineste materialer til at skabe smukke smykker med et smukt og grafisk design. De ørestikker har et slående look, der er perfekt til at skabe et elegant look. Disse smykker er det perfekte valg for enhver stilfuld kvinde og vil blive leveret i en af Pernille Corydons fine smykkeæsker.

DKK kr. 245,00
kr. 350,00
Pernille Corydon - Leaf ørestikker i sølv**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980044537 Varenummer (SKU): 6942301328220784 Kategori:

Pernille Corydon – Leaf ørestikker i sølv**

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Leaf ørestikker i sølv** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Leaf ørestikker i sølv** er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Leaf ørestikker i sølv** får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Leaf ørestikker i sølv** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Leaf ørestikker i sølv** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Leaf ørestikker i sølv**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980044537