Pernille Corydon – Mini Saga øreringe i forgyldt sølv

Pernille Corydon Mini Saga øreringe i forgyldt sølv. Disse sagøreringe har en banket overflade og form som er inspireret af saga armbåndet. Brug dem som et sæt for et fuldendt look. Fås også i sølv. Fra Pernille Corydons sommer kollektion “Summer Daydreams” 2021.

DKK kr. 399,00
kr. 399,00
Pernille Corydon Saga Earrings Mini
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Mini saga øreringe - Forgyldt
4.5
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon Øreringe Mini Saga Guld
4.5
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon Mini Saga øreringe 12 mm - Forgyldt
4.5
DKK kr. 400,00
Pernille Corydon - Mini Saga øreringe i forgyldt sølv
5
DKK kr. 400,00
Mini Saga Earrings Size 12 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980048238 Varenummer (SKU): 6942300913884054 Kategori:

Pernille Corydon – Mini Saga øreringe i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Mini Saga øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Mini Saga øreringe i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Mini Saga øreringe i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Mini Saga øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Mini Saga øreringe i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Mini Saga øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980048238