Tilbud

Pernille Corydon – Ocean Dream øreringe i sølv**

Design, Pernille Corydon’s Ocean Dream øreringe er en skøn tilføjelse til enhver kvindes look. Disse øreringe er lavet af 100% sterling sølv, som er kombineret med kvalitet ferskvandsperler. Øreringene har en smuk og udtryksfuld design og vil se flotte ud sammen med art deco stil kjoler eller en farverig sommer smykke. De organiske former og glæden som disse øreringe giver, vil være perfekt til at skabe et klassiske og stilfulde look. Pernille Corydon’s Ocean Dream øreringe er så smukke, at de vil gøre enhver kvinde til at føle sig som en prinsesse.

Pernille Corydon - Ocean Dream øreringe i sølv**
Pernille Corydon Ocean Dream Øreringe Sølv e-112-s - Woman - 925 sterling silver
Pernille Corydon - Ocean Dream øreringe - Sølv
4.5
Pernille Corydon Ocean Dream øreringe - Sterling sølv
5
Ocean Dream Earrings Size 15 mm
4
Pernille Corydon - Ocean Dream Øreringe
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980048108
Varenummer (SKU): 6942301325671435

Pernille Corydon – Ocean Dream øreringe i sølv**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Ocean Dream øreringe i sølv** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Ocean Dream øreringe i sølv** er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Ocean Dream øreringe i sølv** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Ocean Dream øreringe i sølv** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Ocean Dream øreringe i sølv** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Ocean Dream øreringe i sølv**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980048108