Pernille Corydon – Shade earchains i forgyldt sølv

Pernille Corydon præsenterer disse stilfulde øreringe i forgyldt sølv, som smykkes med farvede turmalin. Øreringe er designet til at sidde enkelt igennem øret og reflektere lyset fra solen. Disse øreringe er en del af sommerens kollektion “Summer Daydreams” 2021, som er landet i butikken. De er det perfekte valg for at skabe et professionelt udtryk på en varm sommerdag.

Pernille Corydon Ørekæde Shade Guld
4
Pernille Corydon - Shade earchains i forgyldt sølv
5
Shade Earchains Length 10 cm
4
Pernille Corydon Shade Øreringe 18 kt. Forgyldt Sølv e-257-gp - Dame - 925 sterling silver
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980048139
Varenummer (SKU): 6942300841542873

Pernille Corydon – Shade earchains i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Shade earchains i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Shade earchains i forgyldt sølv er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Shade earchains i forgyldt sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Shade earchains i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Shade earchains i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Shade earchains i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980048139