Pernille Corydon – Shade earchains i sølv

Pernille Corydon’s ørekæder i sølv, Shade er et smukt og elegant valg til sommer. De farvede turmalin sidder enkelt igennem øret og reflekterer lyset skærligt i solen. Øreringe er designet med enkle og subtile detaljer, der med den forgyldte sølvfarve skaber et moderne og tidløst look. Summer Daydreams kollektionen 2021 er blevet lanceret, og øreringe er en del af kollektionen, der hylder sommerens magi. Køb øreringe fra Pernille Corydon og få et perfekt tilbehør til at fuldende din sommerlook.

Pernille Corydon Shade Øreringe Sølv e-257-s - Woman - 925 sterling silver
Pernille Corydon Shade Earchain Sterling Sølv Øreringe
3
Pernille Corydon - Shade earchains i sølv
5
Pernille Corydon Shade Earchain Sterling Sølv Øreringe
5
Shade Earchains Length 10 cm
4
Shade Earchain Sterling Sølv Øreringe fra Pernille Corydon
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon
EAN: 5711980048146
Varenummer (SKU): 6942301327006549

Pernille Corydon – Shade earchains i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Shade earchains i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pernille Corydon – Shade earchains i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pernille Corydon – Shade earchains i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pernille Corydon – Shade earchains i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Shade earchains i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Shade earchains i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980048146