Pernille Corydon – Small Saga øreringe i forgyldt sølv

Ørestikkerne er fremstillet af forgyldt sølv, som giver dem et elegant og eksklusivt udtryk. De små og delikate øreringe er velegnet til enhver situation, lige fra et afslappet hverdagsoutfit til det festlige look. De skaber et sofistikeret look på en meget feminin og stilfuld måde.Pernille Corydon Saga Small ørestikkerne i forgyldt sølv er helt sikkert et smukt og stilfuldt valg, som du vil være glad for at bære.

DKK kr. 600,00
Pernille Corydon - Small Saga øreringe - Forgyldt - 22 mm.
4.5
DKK kr. 600,00
Pernille Corydon Small Saga Øreringe Forgyldt
4.5
DKK kr. 600,00
Pernille Corydon - Small Saga øreringe i forgyldt sølv
5
DKK kr. 600,00
Small Saga Earrings 22 mm
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980043899 Varenummer (SKU): 6942300913955928 Kategori:

Pernille Corydon – Small Saga øreringe i forgyldt sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Small Saga øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Small Saga øreringe i forgyldt sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Small Saga øreringe i forgyldt sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Small Saga øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Small Saga øreringe i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pernille Corydon – Small Saga øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980043899