Pernille Corydon – Sunrise hoops i forgyldt sølv

Pernille Corydon har designet de smukke Sunrise øreringe i forgyldt sølv, der vil forbløffe hvert et øje. Disse elegante øreringe har en længde på 18 mm, og deres sofistikerede design gør dem til et must-have smykke. De kombinerer den fjerneste kusine af de klassiske Daylight smykker, som vil skabe et trendy og moderne look. Disse øreringe vil være det perfekte valg til at tilføje et strejf af elegance til enhver outfit. Prisen er for et par øreringe. Bliv inspireret af det seneste “A sky full of dreams” kollektion og tag dit look til et nyt niveau med disse luksuriøse øreringe.

DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Sunrise hoops i forgyldt sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille Corydon Varenummer (SKU): 6942300991975155 Kategori:

Pernille Corydon – Sunrise hoops i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Sunrise hoops i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Sunrise hoops i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Pernille Corydon – Sunrise hoops i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pernille Corydon – Sunrise hoops i forgyldt sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Pernille Corydon – Sunrise hoops i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pernille Corydon – Sunrise hoops i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.