Pernille Corydon – Waterdrop ørekæder i sølv

Professionel i dansk: Waterdrop øreringe i sølv fra Pernille Corydon. Denne smukke og enkle serie er en grafisk forenkelse af en vanddråbe. Pernilles nyeste kollektion indeholder armbånd, halskæder, ørestikker og kreoler. Øreringene har en længde på 10 cm og kommer til en attraktiv pris. Tag et kig og find dine favoritter!

DKK kr. 450,00
Pernille Corydon - Waterdrop ørekæder i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pernille CorydonEAN: 5711980045633 Varenummer (SKU): 6942301331676181 Kategori:

Pernille Corydon – Waterdrop ørekæder i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pernille Corydon – Waterdrop ørekæder i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pernille Corydon – Waterdrop ørekæder i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Pernille Corydon – Waterdrop ørekæder i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pernille Corydon – Waterdrop ørekæder i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pernille Corydon – Waterdrop ørekæder i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pernille Corydon – Waterdrop ørekæder i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pernille Corydon

EAN

5711980045633