Pilgrim SKORPION stjernetegns-halskæde, guldbelagt

Den ultimative personlige halskæde, som er designet specielt til de født i stjernetegnet Skorpion. Det guldbelagte vedhæng er finish i en mat satin og er dekoreret med funklende krystaller. Dette stilfulde og personlige halskæde kan bæres alene eller i kombination med andre halskæder for at skabe et helt unikt look.

DKK kr. 199,00
Pilgrim SKORPION stjernetegns-halskæde, guldbelagt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pilgrim
EAN: 5707050096407
Varenummer (SKU): 5596801915398440 Kategori:

Pilgrim SKORPION stjernetegns-halskæde, guldbelagt

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pilgrim SKORPION stjernetegns-halskæde, guldbelagt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pilgrim SKORPION stjernetegns-halskæde, guldbelagt er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pilgrim SKORPION stjernetegns-halskæde, guldbelagt får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pilgrim SKORPION stjernetegns-halskæde, guldbelagt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pilgrim SKORPION stjernetegns-halskæde, guldbelagt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pilgrim SKORPION stjernetegns-halskæde, guldbelagt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5707050096407