Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt

Designet med et minimalistisk udtryk af Pilgrim, er denne halskæde fremstillet af genanvendt materiale, så du kan bære dit stjernetegn med stolthed, mens du tager ansvar for din planet. Skab et personligt udtryk med det bløde zodiac vedhæng fra Pilgrim SKYTTE.

DKK kr. 249,00
Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PilgrimEAN: 5700560070158 Varenummer (SKU): 5596801158316009 Kategori:

Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Pilgrim SKYTTE recycled stjernetegns-halskæde,sølvbelagt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pilgrim

EAN

5700560070158