Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt

Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt er det perfekte valg for alle født i Tyrens tegn. Det smukke vedhæng er guldbelagt med en satinmat finish, der gør det til et elegant og stilfuldt statement. Halskæden og zodiac vedhæng er designet med omhu for at give den ultimative personlige look, og det klare funklende stjernetegn gør dette til en virkelig speciel halskæde. Dette er den perfekte gave til en, du holder af – eller som et lille stykke selvforkælelse. Uanset til hvem og hvorfor, er Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt en smuk og sofistikeret halskæde.

DKK kr. 199,00
Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt
4.5
DKK kr. 199,00
Taurus Halskæde Guld Belagt
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PilgrimEAN: 5707050096353 Varenummer (SKU): 5596801915397483 Kategori:

Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Pilgrim TYR stjernetegns-halskæde, guldbelagt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pilgrim

EAN

5707050096353