Pilgrim VÆDDER stjernetegns-halskæde, guldbelagt

Du er født under tegnet Vædder? Så skal du se nærmere på denne flotte Pilgrim VÆDDER stjernetegns-halskæde. Halskæden er guldbelagt med en fløjlsblød, mat finish og er udsmykket med det karakteristiske symbol for Vædderen – en personlig og stilfuld måde at udtrykke din personlighed. Giv det som gave til en, du holder af og vælg deres stjernetegn eller brug det til at udtrykke din egen unikke stil. Denne zodiakhalskæde fra Pilgrim er et must-have for alle, der er født i Vædderens tegn.

DKK kr. 199,00
Pilgrim VÆDDER stjernetegns-halskæde, guldbelagt
4.5
DKK kr. 199,00
Aries Halskæde Guld Belagt
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PilgrimEAN: 5707050096346 Varenummer (SKU): 5596801915397450 Kategori:

Pilgrim VÆDDER stjernetegns-halskæde, guldbelagt

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pilgrim VÆDDER stjernetegns-halskæde, guldbelagt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pilgrim VÆDDER stjernetegns-halskæde, guldbelagt er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Pilgrim VÆDDER stjernetegns-halskæde, guldbelagt får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Pilgrim VÆDDER stjernetegns-halskæde, guldbelagt online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Pilgrim VÆDDER stjernetegns-halskæde, guldbelagt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Pilgrim VÆDDER stjernetegns-halskæde, guldbelagt. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Pilgrim

EAN

5707050096346