Pura Utz Tiny gold blob Strawberry ørering – Rød

Fin lille blobsølv ørering fra Pura Utz. Denne smukke ørering har et jordbærformet design, der er lavet i en fin rød og hvid farve. Øreringen er 100% håndlavet og vævet i Sydamerika, og er derfor et miljøvenligt valg. Denne fine blobsølv ørering sælges enkeltvis.

DKK kr. 850,00
Pura Utz Tiny gold blob Strawberry ørering - Rød
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Pura UtzEAN: 2000014202146 Varenummer (SKU): 8423900158332235 Kategori:

Pura Utz Tiny gold blob Strawberry ørering – Rød

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Pura Utz Tiny gold blob Strawberry ørering – Rød bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Pura Utz Tiny gold blob Strawberry ørering – Rød er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Pura Utz Tiny gold blob Strawberry ørering – Rød får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Pura Utz Tiny gold blob Strawberry ørering – Rød online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pura Utz Tiny gold blob Strawberry ørering – Rød uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Pura Utz Tiny gold blob Strawberry ørering – Rød. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.