Tilbud

Rabinovich Diamond Star – Guld ørestikker med to brillianter

Eksklusive og elegante guld ørestikker fra Rabinovich GOLD Collection og Diamond Star-kollektionen. Disse øreringe er lavet af 14 karat guld, med to brillianter tilføjet med en samlet vægt på 0,02ct. Udover disse øreringe fås der også en matchende ring, halskæde og creoler i samme farve. Giv dig selv eller en af dine nærmeste et smukt sæt Rabinovich Diamond Star-øreringe og vælg kun det bedste.

DKK kr. 3.595,00
kr. 3.995,00
Rabinovich Diamond Star - Guld ørestikker med to brillianter
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Rabinovich Varenummer (SKU): 6942300624964542 Kategori:

Rabinovich Diamond Star – Guld ørestikker med to brillianter

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Rabinovich Diamond Star – Guld ørestikker med to brillianter bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Rabinovich Diamond Star – Guld ørestikker med to brillianter er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Rabinovich Diamond Star – Guld ørestikker med to brillianter får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Rabinovich Diamond Star – Guld ørestikker med to brillianter online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Rabinovich Diamond Star – Guld ørestikker med to brillianter uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Rabinovich Diamond Star – Guld ørestikker med to brillianter. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.