Tilbud

Rabinovich Forest Lake – Forgyldt ørehænger med blå sten

Køb disse smukke forgyldte ørehænger fra Rabinovich Forest Lake-kollektionen. Denne ørering består af en 8x6mm calcedon, 3x5mm hydro aquamarin, 2mm hvid topas og en lille sølv blomst. Perfekt til enhver lejlighed, disse øreringe vil give et klassisk og elegant touch til enhver stil. Disse øreringe er designet med kvalitet i tankerne og fås i sølv, guld og rhodineret. Giv dig selv eller en du holder af denne smukke gave fra Rabinovich Forest Lake efterårskollektion 2020.

DKK kr. 986,00
kr. 1.095,00
Rabinovich Forest Lake - Forgyldt ørehænger med blå sten
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Rabinovich Varenummer (SKU): 6942301648815908 Kategori:

Rabinovich Forest Lake – Forgyldt ørehænger med blå sten

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Rabinovich Forest Lake – Forgyldt ørehænger med blå sten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Rabinovich Forest Lake – Forgyldt ørehænger med blå sten er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Rabinovich Forest Lake – Forgyldt ørehænger med blå sten får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Rabinovich Forest Lake – Forgyldt ørehænger med blå sten online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Rabinovich Forest Lake – Forgyldt ørehænger med blå sten uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Rabinovich Forest Lake – Forgyldt ørehænger med blå sten. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.