Tilbud

Rabinovich Hawaii – Antik oxyderet Sølv Ørehænger med aquamarin

Stilfulde og elegante øreringe fra Rabinovich Hawaii kollektionen. Disse ørehænger er fremstillet i et antikt oxyderet sølv, og har hver en oval aquamarin, der er påsat en 14 karat guldblomst med en brilliant. De antikke oxideringer gør smykket til et subtilt, men samtidig stilsikkert statement. Ørehængerne er et perfekt valg til enhver lejlighed og vil være det perfekte tilbehør til dit outfit.

DKK kr. 1.796,00
kr. 1.995,00
Rabinovich Hawaii - Antik oxyderet Sølv Ørehænger med aquamarin
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Rabinovich Varenummer (SKU): 6942300816112264 Kategori:

Rabinovich Hawaii – Antik oxyderet Sølv Ørehænger med aquamarin

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Rabinovich Hawaii – Antik oxyderet Sølv Ørehænger med aquamarin bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Rabinovich Hawaii – Antik oxyderet Sølv Ørehænger med aquamarin er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Rabinovich Hawaii – Antik oxyderet Sølv Ørehænger med aquamarin får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Rabinovich Hawaii – Antik oxyderet Sølv Ørehænger med aquamarin online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Rabinovich Hawaii – Antik oxyderet Sølv Ørehænger med aquamarin uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Rabinovich Hawaii – Antik oxyderet Sølv Ørehænger med aquamarin. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.