Salon Knocker Small Ørering 1 Stk. | Forgyldt Fra Jane Kønig

Fremhæv din personlighed, med denne smukke Salon Knocker Small Ørering fra Jane Kønig. Denne smykke er håndlavet i mat sterlingsølv og er forgyldt for et luksuriøst touch. Målene er ca. 13 x 15 mm, og sølvringen har en tykkelse på 2 mm. Betaget af designets æstetik og stil, vil du sikkert have ønsket dig et par øreringe. Derfor er det vigtigt at bemærke, at vi sælger denne ørering fra Jane Kønig stykvis. Så ønsker du et par øreringe, skal du derfor købe to styks. Med dette smykke bliver du klar til at skille dig ud og vise din personlighed.

DKK kr. 350,00
Salon Knocker Small Ørering 1 Stk. | Forgyldt Fra Jane Kønig
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane KønigEAN: 2999000347063 Varenummer (SKU): 6726400819541510 Kategori:

Salon Knocker Small Ørering 1 Stk. | Forgyldt Fra Jane Kønig

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Salon Knocker Small Ørering 1 Stk. | Forgyldt Fra Jane Kønig bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Salon Knocker Small Ørering 1 Stk. | Forgyldt Fra Jane Kønig er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Salon Knocker Small Ørering 1 Stk. | Forgyldt Fra Jane Kønig får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Salon Knocker Small Ørering 1 Stk. | Forgyldt Fra Jane Kønig online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Salon Knocker Small Ørering 1 Stk. | Forgyldt Fra Jane Kønig uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Salon Knocker Small Ørering 1 Stk. | Forgyldt Fra Jane Kønig. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.