SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, blå skive med lænke

SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur er et super fedt valg til mænd, der elsker et maskulint og sporty look. Med en mørkeblå urskive og stållænke på Ø 43 mm, skiller dette ur sig ud. Kransen i sort og blå farve og vandbeskyttelse op til 100 meter gør det både stilfuldt og funktionelt. Datoen ses tydeligt, hvilket gør dette ur til et perfekt valg for den moderne mand.

SEIKO SSK003K1
3.5
Seiko 5 Sports Automatic GMT SSK003K1 - Herre - 43 mm - Analog - Automatisk - Hardlex Crystal Mineralglas
4.5
SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, blå skive med lænke
5
5 Sports GMT Automatic Ur til Herre Fra Seiko SSK003K1
3
Seiko 5 Sports GMT Automatic Ur SSK003K1
5
Seiko - Seiko 5 Sports
4.5
5 Sports GMT Automatic Ur Fra Seiko SSK003K1
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628247117
Varenummer (SKU): 1030501017099749 Kategori:

SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, blå skive med lænke

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, blå skive med lænke bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, blå skive med lænke er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, blå skive med lænke får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, blå skive med lænke online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, blå skive med lænke uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx SEIKO 5 Sport GMT Automatic herreur, blå skive med lænke. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628247117