SEIKO chronograph herreur sort urskive med lænke

Super flot Seiko chronograph herreur fremstillet af stål med en lænke. Det sorte urskive på Ø 43 mm har dato og chronograph. Uret er vandbeskyttet til 10 atm (100 meter) og udstyret med mineralglas. Et stilfuldt og solidt design, der holder i mange år.

DKK kr. 1.312,00
kr. 1.931,42
Unisex ur Seiko SKS545P1 (Ø 43 mm)
DKK kr. 1.395,00
SEIKO chronograph herreur sort urskive med lænke
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628207548 Varenummer (SKU): 1030501741933077 Kategori:

SEIKO chronograph herreur sort urskive med lænke

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO chronograph herreur sort urskive med lænke bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO chronograph herreur sort urskive med lænke er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SEIKO chronograph herreur sort urskive med lænke får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SEIKO chronograph herreur sort urskive med lænke online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SEIKO chronograph herreur sort urskive med lænke uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx SEIKO chronograph herreur sort urskive med lænke. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628207548