SEIKO dameur i stål, firkantet med romertal

Opgrader dit look med dette smukke og klassiske Seiko dameur i stål. Uret har en firkantet urskive med elegante romertal, og er udført i lækker kvalitet. Med sort læderrem, mineralglas og vandbeskyttelse til 3 atm (30 meter), er dette ur både stilfuldt og funktionelt. Perfekt til den professionelle kvinde.

DKK kr. 1.695,00
SEIKO dameur i stål, firkantet med romertal
5
DKK kr. 1.695,00
Seiko Classic SWR049P1 - Man - 38 mm - Analog - Kvarts - Hardlex Crystal Mineralglas
4.5
DKK kr. 1.695,00
kr. 1.695,00
Seiko Ur SWR049P1
DKK kr. 1.695,00
kr. 1.695,00
Seiko SWR049P1 Herreur
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628239532 Varenummer (SKU): 1030500014618879 Kategori:

SEIKO dameur i stål, firkantet med romertal

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SEIKO dameur i stål, firkantet med romertal bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

SEIKO dameur i stål, firkantet med romertal er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SEIKO dameur i stål, firkantet med romertal får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SEIKO dameur i stål, firkantet med romertal online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SEIKO dameur i stål, firkantet med romertal uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx SEIKO dameur i stål, firkantet med romertal. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628239532