Seiko dameur Ø 30 guldfarvet med lænke

Opdag elegance og kvalitet med dette Seiko dameur i guldfarvet stål. Med ridsefast safirglas og vandbeskyttelse op til 100 meter er dette ur både stilfuldt og funktionelt. Det klassiske design og den lille størrelse på 30 mm gør det til det perfekte accessory for enhver kvinde.

DKK kr. 1.915,00
Seiko Dameur SUR632P1 Conceptual Hvid/Gul guldtonet stål Ø30 mm
DKK kr. 2.040,00
Seiko dameur Ø 30 guldfarvet med lænke
5
DKK kr. 2.295,00
kr. 2.295,00
Seiko Classic Ladies SUR632P1 - Dame - 30 mm - Analog - Kvarts - Safirglas
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628233486
Varenummer (SKU): 1030501733722203 Kategori:

Seiko dameur Ø 30 guldfarvet med lænke

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Seiko dameur Ø 30 guldfarvet med lænke bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Seiko dameur Ø 30 guldfarvet med lænke er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Seiko dameur Ø 30 guldfarvet med lænke får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Seiko dameur Ø 30 guldfarvet med lænke online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Seiko dameur Ø 30 guldfarvet med lænke uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Seiko dameur Ø 30 guldfarvet med lænke. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628233486