SEIKO Prospex Diver Solar dykkerur med brun urskive og lænke

SEIKO Prospex Diver Solar dykkerur med superflot brun urskive på Ø 38 mm og matbørstet lænke giver dig et professionelt udseende. Uret er udstyret med skruekrone, dato, envejs drejekrans og et ridsefast safirglas. Uret er vandtæt til 20ATM (200 meter), så du kan bruge det til dykning. Dette solopladbare SEIKO Prospex Diver dykkerur vil give dig et luksuriøst og professionelt udseende.

SEIKO Prospex Diver Solar dykkerur med brun urskive og lænke
5
Seiko Herreur Prospex Diver Solar SNE571P1
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628241245
Varenummer (SKU): 1030500773577641 Kategori:

SEIKO Prospex Diver Solar dykkerur med brun urskive og lænke

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SEIKO Prospex Diver Solar dykkerur med brun urskive og lænke bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SEIKO Prospex Diver Solar dykkerur med brun urskive og lænke er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SEIKO Prospex Diver Solar dykkerur med brun urskive og lænke får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SEIKO Prospex Diver Solar dykkerur med brun urskive og lænke online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SEIKO Prospex Diver Solar dykkerur med brun urskive og lænke uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx SEIKO Prospex Diver Solar dykkerur med brun urskive og lænke. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628241245